user_mobilelogo

JoVality | Gezichtsbehandeling


Heerlijk ontspannend en verzorgend

Gezichtsbehandeling
Image by javi_indy on Freepik

Voor een heerlijke gezichtsbehandeling reserveer je alleen even de tijd in je agenda. Ben je eenmaal in de schoonheidssalon, dan geniet je van een verzorgende gezichtsbehandeling, en staan wij met de beste producten en nieuwste behandelingen voor je klaar. Je krijgt bij JoVality altijd de behandeling die het beste is voor jouw huidtype.

De beste producten tijdens je gezichtsbehandeling

Behalve dat een gezichtsbehandeling tijd en aandacht voor jezelf is, is het ook een echte oppepper voor je gezichtshuid. Met de juiste producten en behandelingen kan jouw gezicht alle schadelijke invloeden van binnen- en buitenaf weer aan. In de schoonheidssalon werken wij met Extenso zodat je zeker weet dat jou huid verzorgd wordt door de beste werkstoffen.

De behandeling

Je kunt bij ons terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en/of massages. De behandeling wordt altijd aangepast aan jouw huidconditie. In de basisgezichtsbehandeling zit altijd een reiniging, een oppervlaktepeeling, het verwijderen van onzuiverheden.


Basis gezichtsbehandeling 

Wanneer je eigenlijk niet veel tijd hebt, maar wel een goede gezichtsverzorging wilt.

Bestaat uit: reiniging, scrub, lotion en inmasseren van een passende crème.


Duurt: circa 30 minuten


Je betaalt hiervoor: € 27,50

 

Klassieke gezichtsbehandeling

Bestaat uit: reiniging, scrub, eventueel stomen, verwijderen onzuiverheden als puistjes en meeëters, lotion, masker en inmasseren van een passende gezichtscrème

Duurt: circa 45 minuten

Je betaalt hiervoor: € 39,50

 

Deluxe gezichtsbehandeling

Bestaat uit: reiniging, scrub, verwijderen onzuiverheden, lotion, wenkbrauwen waxen en verven, aanbrengen van masker en we sluiten de behandeling af met een klassieke gezichtsmassage met een passende gezichtscrème.

Duurt: circa 60 minuten

Je betaalt hiervoor: € 55,50