user_mobilelogo

JoVality | BIAB


BIAB staat voor 'Builder in a Bottle'. 


BIAB

BIAB nagels zitten tussen gellak en acrylnagels in. BIAB nagels zijn dikker dan gellak, maar dunner dan acryl nagels. Acrylnagels zijn soms beschadigend voor de eigen nagels en moet eraf gevijld worden. Naast dat het er mooi uit ziet, zit er ook speciale voeding in voor je eigen nagels, zodat die naar verloop van tijd van zichzelf ook steviger én gezonder worden. Het merk BIAB is overigens volledig vegan en dierproefvrij.

Als basecoat – of in combinatie met gellak

De speciale gel kan gebruikt worden als een soort basecoat, in combinatie met een (gekleurde) gellak. Maar dat hoeft niet persé: alleen BIAB op je nagels kan ook, om de natuurlijke look te behouden. Het merk heeft dan ook verschillende nude tinten in de collectie die bij jouw huidskleur passen.

De gel wordt aangebracht en vervolgens met een dun penseeltje egaal en gelijkmatig over je eigen nagel verdeeld. Eventueel wordt er nog een beetje bijgevijld – tot slot gaat je vinger eventjes onder een speciale lamp om uit te harden. That's it!

De BIAB-nagels blijven 3 tot 4 weken zitten. Je kunt de behandeling blijven herhalen, zo vaak je wilt. Let op: het moet wel, net als gellak, professioneel eraf gehaald worden in een salon. Ga dus niet zelf aan de slag met nagellakremover en probeer er absoluut niet aan te pulken.

Kijk hier voor de tarieven