user_mobilelogo

Jovality | Wenkbrauwen & Wimpers


Uw oogopslag is zeer bepalend voor uw uitstraling.

wenkbrauwen

Bij JoVality kunt u terecht voor het op professionele wijze epileren van uw wenkbrauwen. De vorm van uw wenkbrauwen past dan perfect bij uw gezicht. Ook kunnen we de wenkbrauwen verven. U krijgt hierdoor een meer expressieve uitdrukking.

Ook kunt u bij ons terecht voor het verven van uw wimpers. Wanneer u lenzen draagt, is het verven van uw wimpers erg praktisch. Ook mensen met heel lichte wimpers kiezen vaak voor het verven van hun wimpers. De wimpers zijn dan vanaf de aanzet egaal donker. De verf kan als basis onder de mascara worden gebruikt.

 

De mogelijkheden:

  • Henna Brows - Henna brows is anders dan gewoon verven. Niet alleen de wenkbrauwhaartjes worden geverfd, maar ook de huid. De wenkbrauwen lijken hierdoor voller en het tekenen met potlood of poeder wordt hierdoor overbodig.

  • Lashlift - Lashlift is een behandeling waarbij de eigen natuurlijke wimpers gelift en gekruld worden. Dit gebeurt vanaf de aanzet. Hierdoor zien de wimpers er langer uit waardoor er een frisse, open blik ontstaat

  • Brow Lamination - Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules

  • Epileren wenkbrauwen - Bij het epileren verwijderen onze schoonheidsspecialistes met een pincet alle overtollige haartjes. Het model van de wenkbrauwen passen we optimaal aan aan de gezichtsvorm. 

  • Verven wimpers en/of wenkbrauwen -Voordat we met de behandeling beginnen, brengen onze schoonheidsspecialistes een zachte crème aan op de gevoelige huid rond de ogen. Daarna wordt de verf ingezet. U heeft ongeveer zes weken plezier van deze behandeling.

Dus ook voor mooi geverfde wimpers en wenkbrauwen kun je bij JoVality terecht!

 

Kijk hier voor de tarieven