user_mobilelogo

Voorbereiding


Scrubben
Het advies is om je huid over je hele lichaam licht te scrubben 24-uur voordat je een Spray-tan behandeling krijgt. Dit zorgt voor een egalere dekking en een betere opname van de tanningvloeistof. Let er wel op dat de scrub olievrij is. Heb je geen scrub? Geen probleem, je kan ook na je douche-gebruik je huid stevig afdrogen, dat heeft ook een licht-scrubbend effect.   
                                                      

Douchen, Baden & Zweten
Wacht een uurtje met een Spray-tan behandeling wanneer je gedoucht, gezwommen of gesport hebt. De spray hecht zich het best aan een licht zure huid.

Wat neem je mee naar de behandeling?
Loszittende, donkere kleding (huispak/sportkleding). Dan krijg de spray alle ruimte om in te trekken. Vergeet je niet een paraplu mee te nemen als het regent?

Lingerie
Na de behandeling mag je tijdens de inwerkperiode (3 uur of 6 uur, afhankelijk welke Spray-tan je kiest) geen BH dragen. Houd je hier rekening mee qua kleding? (je kan wel een topje of bandeau dragen).

N.B. Kom zonder make-up, (body) cremes of deodorant naar de salon voor je Spray-tan behandeling. 

Tijdens de spray-tan - wat kan je verwachten?  

Tijdens de Spray-tan behandeling kan je zelf beslissen wat je aan wil. Wil je een bikini of een zwembroek aan, dan kan dat gerust. Heb je liever een full-body dekking dan mag je ook naakt of topless zijn.  Wil je geen bandjes zien, maar vindt je het niet prettig om halfnaakt te staan? Houdt dan gewoon je bikinitop of bh aan en doe de bandjes omlaag. De spray is volledig uitwasbaar.

In totaal sta je slechts 5-10 minuten in de cabine. Wij doen precies voor hoe je mag staan zodat dit allemaal soepel verloopt. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van je behandeling!

Na de behandeling

Douchegebruik 
Afhankelijk van welke spray-tan je hebt gekozen, mag je thuis de spray afspoelen. Na elk douche-of bad gebruik mag je je huid zolang als de spray-tan erop zit, deppend afdrogen.
Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je kleur is het aan te raden het douchegebruik kort te houden.

Smeren en verzorgen
Het is aan te raden sowieso één keer per dag je huid in te smeren, maar 2x daags is nog beter.  Hierdoor kan je nog langer van de kleur genieten. In de salon zijn ook bodycremes te koop die ervoor zorgen dat je extra lang kunt genieten van je verkregen kleurtje.

Herhaling
Als de teint bijna vervaagd is kan je met een volgende Spray-tan behandeling een Top-Up opbouwen waarbij de teint telkens langer mooi blijft. Wanneer je regelmatig een Spray-tan behandeling ondergaat, zal dit helpen om de kleur langer vast te houden.